Ontwerp

Onze materiaalkeuzes en kledingontwerpen draaien om blijvende duurzaamheid en robuuste functionaliteit.

Om werkkleding te ontwerpen die bestand is tegen de dagelijkse slijtageslag van hard werken onder zware omstandigheden richten wij ons vanaf stap 1 op de mensen die onze kleding dragen. Wij ontwerpen alles vanuit het oogpunt van functionaliteit, comfort en een lange levensduur, en we testen de prestaties van al onze materialen en designs. Wij zijn voor een circulaire werkwijze en zijn altijd op zoek naar manieren om de duurzaamheid van onze werkkleding nog verder te verbeteren.

Wij proberen alleen materialen van de allerhoogste kwaliteit te gebruiken, zodat onze kleding nog langer meegaat. Daarnaast willen wij traditionele materialen vervangen door duurzamere alternatieven om onze milieuvoetafdruk nog verder te verkleinen. Dit doen we als volgt.

  • We testen onze kleding in levensechte zware omstandigheden.
  • We voeren slimme verbeteringen door.
  • We vervangen conventionele materialen door duurzamere alternatieven.
  • We ondersteunen van Better Cotton om katoenproductie wereldwijd te verbeteren. * We promoten circulaire bedrijfsmodellen.

Wij we spannen ons in om in 2023 40% van onze vezels als ‘preferred fibres’ in te kopen, en in 2030 zelfs 70%. Om kleding te kunnen blijven maken die langdurig meegaat, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat kledingstukken gemaakt van ‘preferred fibres’ van dezelfde duurzame en comfortabele kwaliteit zijn.

Lees meer over

Ontwerp

Vezels en materialen

Wij streven ernaar materialen te gebruiken van alleen de allerhoogste kwaliteit om onze kleding nog langer mee te laten gaan.

Ontwerp

Ontwerp voor duurzaamheid

;

Verzorging

The longer our clothes last, the less environmental impact they have. Read our care tips for taking the best care of your garments to make them last as long as possible.

Read more

Meer lezen

Productie

Samenwerking

;