De werkbroek die altijd past. Bij jou en bij je taak.

Gids iconGids

Als je een nieuwe werkbroek koopt, zijn er drie dingen waar je op moet letten. Hoe je de broek gaat gebruiken, welke pasvorm je wilt en welke maat je moet hebben. Als je deze drie variabelen bijeen kunt brengen, weet je je verzekerd van een sterke werkbroek die lang meegaat.

Gemaakt om iedere klus te klaren

Onze werkbroeken zijn ondergebracht in zes collecties die zijn samengesteld op basis van het doel en de omstandigheden waarvoor ze gemaakt zijn. Terwijl sommige collecties min of meer vanzelfsprekend zijn, hebben andere enige mate van uitleg nodig. Bekijk ze dus allemaal voordat je een keuze maakt - alleen dan weet je zeker dat je de juiste werkkleding kiest voor jouw werk.

AllroundWork Altijd klaar om ervoor te gaan, iedere dag van de week Met zijn nadruk op duurzaamheid, comfort en functionaliteit is deze collectie een uitstekende en veilige keuze voor dagelijks gebruik.

FlexiWork Een comfortabele pasvorm in iedere werkhouding Ontwikkeld voor taken die een hoge mate van fysieke flexibiliteit vereisen en toch extreem duurzaam met de best mogelijke pasvorm.

LiteWork Duurzaam comfort in warme en vochtige omstandigheden Om ook bij hoog oplopende temperaturen droog, koel en veilig te blijven. Vochtafvoerende en sneldrogende stof met geventileerde UV-bescherming.

RuffWork Gemaakt om te blijven presteren in de zwaarste omstandigheden Bij dit soort werk zijn robuuste stoffen en langdurig meegaande constructies niet alleen wat je wilt hebben, maar vooral ook wat je moet hebben.

High-Vis Laat jezelf zien voor een veiligere werkplek Als je in slecht verlichte of drukke omgevingen werkt, wil je graag zeker weten dat je goed gezien wordt.

ProtecWork Beschermende, aan meerdere normen tegemoetkomende werkkleding voor risicovolle taken Als je uitrusting het verschil kan betekenen tussen leven en dood, wil je graag dat het voldoet aan alle toepasselijke regels, voorschriften en normen.

Pasvorm gaat niet alleen om comfort

Nu je de juiste collectie voor jouw doelen hebt gekozen, wordt het tijd om te kijken naar de pasvorm. We hanteren voor onze werkbroeken drie redelijk voor zichzelf sprekende pasvormen. Misschien denk jij bij pasvorm wel aan comfort, maar eigenlijk gaat het over zaken als veiligheid en bescherming. Als je broek bijvoorbeeld te lang of te kort is, blijven de versterkingen op de knieën niet op zijn plaats als je over de vloer kruipt.

Slim Laat je figuur goed uitkomen en is nauwsluitend, met een slank silhouet. Tegelijkertijd is deze kleding ontworpen om met iedere beweging mee te rekken en een perfecte pasvorm te behouden.

Regular Volgt de vorm van je lichaam, maar zit niet al te strak Er is ruimte tussen je lichaam en de kleding voor de circulatie van lucht.

Loose Zit strak rond de taille, terwijl de broekspijpen wijder en luchtiger zijn. Alle werkbroeken in onze klassieke 3-serie en een aantal nieuwe stijlen in onze 6-serie zijn Loose fit.

Hulpmiddelen die passen bij de vrouwelijke vorm Alle bovenstaande informatie geldt ook voor vrouwen. Onze damesbroeken zijn doelgericht gemaakt om tegemoet te komen aan de specifieke eisen van jouw taak. En dan hebben wij ook nog eens een breed aanbod aan maten om uit te kiezen. Uiteraard betekent dat ook dat onze damesbroeken speciaal zijn ontworpen voor de vrouwelijke anatomie. De broeken zijn breder bij de heupen en smaller bij de taille voor een verbeterd comfort en een optimale pasvorm op die plekken waar daar behoefte aan is. Al onze dames werkkleding wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met vakvrouwen van over de hele wereld.

Voor een goede maat

Doel? Check.
Pasvorm? Check.

Dan komen we nu uit bij de maat en kan het allemaal een beetje lastig worden. Omdat we voor onze werkbroeken keuze hebben uit meer dan 70 maten. En dat is niet om je te pesten of om het kopen van een nieuwe broek lastiger te maken dan strikt noodzakelijk. De reden is dat we willen dat je een broek krijgt die niet alleen ideaal is voor jou en je werk, maar die ook langdurig meegaat. En dan bedoelen we echt lang. Geen stikwerk dat los kan gaan. Geen gaten of scheuren in de naden. Gewoon robuuste, langdurig meegaande, duurzame werkkleding.

We hebben maatgidsen, maatoverzichten en conversietabellen om je op het goede pad te helpen, maar in alle eerlijkheid kan er niets op tegen het meten met behulp van het oude en vertrouwde gele meetlint. Als je je huidige en exacte lichaamsmaten weet, mag je erop vertrouwen dat daaruit je best mogelijke kledingmaat naar voren komt.

Dus pak dat meetlint en vraag een vriend je te helpen. Want hoe goed je ook bent in wat je doet, het is zo goed als onmogelijk om jezelf op te meten.

Hieronder volgt een aantal handige meettips:

  • Nogmaals – vraag een vriend je te helpen.
  • Draag een nauwsluitende basislaag bij het opnemen van je lichaamsmaten.
  • Meet zo dicht mogelijk op je lichaam zonder het meetlint in de huid te laten 'snijden'.

Pas als je weet waarvoor je je werkbroek gaat gebruiken, welke pasvorm het beste aanvoelt en wat je exacte lichaamsmaten zijn, ben je er klaar voor onze werkbroeken aan de laatste test te onderwerpen. Probeer een werkbroek uit. Als het puntje bij het paaltje komt, is dat nou eenmaal de beste manier om de voor jou juiste broek te vinden. En voor je werk.

Zie onze maatgids en meettips

Werkbroeken die net zo hard werken als jij

Jij hebt een taak te doen en onze werkbroeken bieden je de duurzaamheid en functionaliteit om de klus te klaren. En om het goed te doen. Ongeacht de taak. Onze werkbroeken zijn ontworpen en gebouwd met een specifiek doel voor ogen - zodat jij alles aankan, wat de taak ook voor je in petto heeft.

Alle werkbroeken

Producten in dit artikel