Spaar je knieën met de toonaangevende, gecertificeerde kniebescherming

Gids iconGids

Hardwerkende vakmannen en vakvrouwen belasten hun knieën zwaarder dan veel top-atleten. Het risico op knieletsel is bij handwerklieden daarom veel hoger dan bij andere beroepen. Door de kniestukken frequent te wisselen, kunnen letsel en chronische pijn worden vermeden.

Kneeguard™

Efficiënte kniebeschermers die stevig in positie blijven, zijn cruciaal voor betrouwbare kniebescherming. Dat is precies wat je krijgt met de gepatenteerde positioneringssystemen van Snickers Workwear KneeGuard™.

Hiermee kun je de speciaal ontworpen kniebeschermers op verschillende hoogten aanpassen om een correcte plaatsing voor maximale bescherming te garanderen. Het KneeGuard systeem heeft ook harmonicaplooien boven de knieën, voor superieure bescherming, comfort en duurzaamheid.

Het unieke kniestukzakontwerp op al onze broeken heeft speciale naden, waardoor je onze speciaal ontworpen kniebeschermers in verschillende posities kunt aanpassen om superieure kniebescherming te garanderen.

Het unieke ontwerp maakt de kniebeschermers ook uiterst flexibel wanneer je loopt, maar ze sluiten zich rond je knieën wanneer je knielt. Daarnaast zijn ze voorzien van hoge zijkanten die voorkomen dat je knieën van de kniebeschermers glijden.

KneeGuard, hoe werkt het?

Een Snickers Workwear broek heeft veel slimme functies. Een daarvan is het ingebouwde KneeGuard systeem, dat zorgt voor een juiste plaatsing van de kniebeschermer voor maximale bescherming en comfort.

  1. Extra stiksels op kniezakken om uit te zetten wanneer een kniebeschermer wordt gebruikt, zonder afbreuk te doen aan de pasvorm.
  2. Harmonicaplooien boven de knieën voor extra comfort en flexibiliteit.
  3. Zes trenzen houden het kussen op zijn plaats, twee voor de hoogte en vier voor centreren.
  4. De kniebeschermer kan tussen twee hoogtes worden aangepast, wat zorgt voor optimale ergonomische voordelen voor verschillende lichaamstypen.

Hoe kies je de perfecte kniebeschermer?

Kniel je af en toe of besteed je veel tijd aan het werken op je knieën? Misschien kniel je en sta je vaak op? Kies de kniebeschermer die het beste bij je werksituatie past.

Kniebeschermer

Wanneer is het tijd om je kniebeschermers te vervangen?

Het is tijd om nieuwe kniebeschermers te gebruiken als ze niet meer herstellen als je ze onder druk zet. Maak er een gewoonte van om altijd je kniestukken te inspecteren terwijl je broek wordt gewassen! Een goede vuistregel om te volgen, is om nooit een paar kniebeschermers opnieuw te gebruiken in een nieuwe broek.

EN 14404 standaard voor kniebescherming

Deze norm omvat de grootte, de krachtdistributie, de penetratieweerstand en de gebruikerstest van kneepads.