Partner login

ProtecWork - Beschermende kleding tegen hitte en vuur

ProtecWork is een nieuwe collectie beschermende kleding die onze grote deskundigheid en knowhow op het gebied van bescherming tegen hitte en vuur combineert met de gerenommeerde ergonomie en pasvorm van Snickers werkkleding.

Snickers Workwear heeft een toonaangevend merk op de Zweedse markt verworven, dat meer dan 20 jaar ervaring heeft in het ontwerpen en ontwikkelen van beschermende kleding voor de energie-en spoorwegsector, hierdoor kunnen we de beste beschermende kleding tegen hitte en vuur aanbieden. Het resultaat is een nieuwe collectie met een intrinsieke bescherming tegen hitte en vuur, een uitstekende duurzaamheid, veel comfort en een ergonomische, moderne pasvorm.

Lees de PROTECWORK CATALOGUS

Lees meer over NORMERING

Bekijk als:

ProtecWork Catalogus

Er is een groot verschil tussen werkkleding en beschermende kleding. Werkkleding is bedoeld om uw werkdag comfortabeler en efficiënter te maken, met handige functies voor gereedschappen en andere benodigdheden, naast bescherming tegen kou en regen. Beschermende kleding heeft daarentegen tot doel de drager te beschermen tegen ernstige risico’s zoals hitte, vlammen, elektrische bogen en gevaarlijke chemicaliën, of om het product te beschermen tegen de drager (tegen stof, vuil of elektrostatische lading).

Bekijk de ProtecWork Catalogus

Normering

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) moeten beschermen tegen verschillende gevaren, zoals hitte, vlammen, elektrische vlambogen en chemicaliën. En om te garanderen dat de producten voldoen aan de beschermende eisen van specifieke werksituaties, voldoen onze artikelen aan verschillende EN- en ISO-normen. Deze Europese (EN) en internationale (ISO) geharmoniseerde normen regelen het algemene ontwerp, de materialen en functies.

Lees meer over normering

ProtecWork - Bescherming langs het spoor

ProtecWork - Bescherming op de energiecentrale