Partner login

Getest in de praktijk

Snickers Workwear - Nederland

Geavanceerde werkkleding vereist geavanceerde testmethodes. En er gaat niets boven de realiteit. We werken natuurlijk nauw samen met de beste testlaboratoria en -instituten in Europa om te garanderen dat onze kleding aan uw verwachtingen voldoet.

Maar wat ons betreft worden de beste tests uitgevoerd door ons Testteam - veeleisende, hardwerkende professionals die onze prototype-kledingstukken en nieuwe ontwerpen echt op de proef stellen.

XTR Shield Ze beoordelen alles, van functionaliteit, comfort en bescherming tot kwaliteit en duurzaamheid. En dat doen ze op de enige manier die telt: tijdens het werk; soms maandenlang en in alle soorten klimaten en weersomstandigheden. Van de poolwinters van Noord-Scandinavië tot de hitte van Zuid-Europa.

Ze nemen nooit genoegen met een compromis. Als het ontwerp moet worden veranderd, zeggen ze dat ook. We passen de kleding aan en dan proberen ze het opnieuw, totdat alle details op hun plaats zitten. Pas dan is het een echt Snickers Workwear-kledingstuk - een kledingstuk dat echt goed werkt.

Vraag het ons