Partner login

Prestigieuze design award voor Hultafors Group.

Snickers Workwear - Nederland

Drie handschoenen van Snickers Workwear nieuwe Left & Right Gloves zijn bekroond met de Red Dot Design award door een internationale jury. In een zware concurrentstrijd kregen de handschoenen Specialized Tool, Specialized Impact en Power Grip de prijs voor uitmuntend design en functionaliteit.

Snickers Workwear red dot design award news

- We zijn erg trots en blij met de prijs. Er zit veel hard werk achter deze producten, zegt Joakim Hedelin, Director New Business bij Hultafors Group. De Red Dot design award wordt beschouwd als 's werelds meest prestigieuze designcompetitie. De Red Dot is een symbool van innovatie, functionaliteit en kwaliteit. In de wedstrijd van dit jaar zijn er 4815 bijdragen van bijna tweeduizend fabrikanten en 53 landen beoordeeld.

- Dit toont aan dat we goed staan ten opzichte van de internationale concurrentie, zegt Joakim Hedelin. De manier waarop we voortdurend oude waarheden betwisten om het dagelijks leven van de hardwerkende professionals te verbeteren, is onze weg naar succes.

Deze werkhandschoenen zijn onderdeel van een nieuw concept van Snickers Workwear dat de manier van (ver)kopen van werkhandschoenen revolutioneert. Left & Right Gloves worden per stuk verkocht omdat handschoenen vaak slijten op verschillende plaatsen en op verschillende momenten. Een handschoen is bijna altijd versleten de ander vaak nog als nieuw is. Hierdoor is het niet meer nodig om beide modellen te vervangen. De Left & Right handschoenen kijken ook naar de verschillende behoeften die de linker- en rechterhanden hebben. Verschillende werktaken stellen ook verschillende eisen aan de linker- en rechterhandschoen, zoals de bescherming en beweeglijkheid.

- Voor we besloten om nieuwe werkhandschoenen voor de veeleisende professional te ontwikkelen, zijn we begonnen met een grondige analyse hoe professionals werken en handschoenen gebruiken, zegt Cecilia Bergsten, Product Developer bij Hultafors Group. Op deze manier hebben we een unieke pasvorm en optimale prestaties voor elke taak ontwikkeld. Dat 's werelds meest vooraanstaande ontwerpers onder de indruk zijn van het design geeft ons veel voldoening, zegt Cecilia Bergsten.

Specialized Tool, art nr: 9597 / 9598
Specialized Impact, art nr: 9595 / 9596
Power Grip, art nr: 5957 / 9558

Gepubliceerd 01 oktober 2014.

Vraag het ons