Partner login

Snickers Workwear heeft het Toolvest verbeterd

Snickers Workwear - Nederland

Het nieuwe 4250 AllroundWork Toolvest van Snickers Workwear biedt snelle en gemakkelijke toegang tot al je favoriete tools wanneer je ze nodig hebt. Met behoud van alle slimme functies van zijn voorganger, profiteert deze geüpgradede versie van verschillende nieuwe ergonomische functies, waaronder verbeterde ventilatie.

Snickers Workwear heeft nu het populaire gereedschapsvest met meer ergonomische functies en verbeterde ventilatie toegevoegd aan het assortiment.

Schouderbanden en riem voor een ergonomische pasvorm

Het gereedschapsvest heeft een in hoogte verstelbare haak- en lusbevestiging op de schouderbanden om de draaghoogte van het gereedschapsvest aan te passen aan het optimale niveau. Maar om echt een ergonomisch en comfortabel gebruik te garanderen, is er veel aandacht besteed aan de schouderbanden en de riem.

"We hebben brede schouderbanden en een verstelbare riem gebruikt, zodat je het gewicht van je schouders kunt nemen.”

“Het ergonomische concept achter een gereedschapsvest is hetzelfde als voor een rugzak. We hebben brede schouderbanden en een verstelbare riem gebruikt, zodat je het gewicht van je schouders kunt nemen," zegt Sales Development Manager Henry Lundberg.

Direct toegang tot je musthaves

Het vest is gemaakt van slijtvaste maar uiterst comfortabele Dobby Pro Nylon-versterkte stof. Met veel zakken, zoals spijker- en gereedschapszakken, holsterzakken aan de voorkant met gereedschapslussen, gemakkelijk toegankelijke holsterholtes achteraan, borstzakken met een mes en een gevoerde mobiele telefoonruimte. Alles zodat de je gemakkelijk toegang hebt tot je musthaves.

Snickers Workwear launches new improved tool vest

Elk seizoen een praktische hulp

Het toolvest kan eenvoudig worden aangepast door een ingebouwd expansiegedeelte aan de voorkant. Dit betekent dat het kan worden uitgebreid en gedragen over een t-shirt, sweater of zelfs de dikste winterjas.

"Wanneer je je gereedschapsvest van de haak haalt, kan het tot 10 kilo wegen, dus het moet gemakkelijk aan te trekken zijn. Zelfs als een toplaag als je meerdere lagen kleding draagt. Om deze reden hebben we een ingebouwd uitbreidingsgedeelte aan de voorzijde toegevoegd, waardoor het gereedschapsvest een optie is voor alle seizoenen, "vervolgt Henry.

Het nieuwe gereedschapsvest is ook verkrijgbaar in een high-visibility versie (4230).

Gepubliceerd 17 mei 2018.

Vraag het ons