Partner login

Een gloednieuwe collectie beschermende kleding - van binnen en van buiten

Snickers Workwear - Nederland
Snickers Workwear lanceert nu zijn eerste collectie gecertificeerde beschermende kleding. Zo is het bedrijf een completere leverancier van werkkleding en beschermende kleding voor de professionele beroepscategorieën die zeer hoge eisen stellen aan het eindproduct.

protecwork, protective wear, protective clothing, snickers workwear,

PROTECWORK - Een compleet assortiment beschermende kleding

Al direct vanaf de lancering heeft Snickers Workwear een compleet assortiment beschermende kleding; de kleding is aangepast voor regen, zon, hitte en kou, winter en zomer. De kledingstukken in de collectie zijn gecertificeerd voor verschillende toepassingen met focus op hitte/vlammen, arctische kou, antistatisch en zichtbaarheid. Het aantal gemelde elektrische ongevallen is het afgelopen jaar toegenomen, vooral in de mijnbouw en de industrie. Dit wordt weergegeven in cijfers van het Zweedse Agentschap voor Elektrische Veiligheid.

"Kleding moet onder alle weersomstandigheden functioneel zijn en voor blootgestelde beroepscategorieën binnen bijvoorbeeld energie en spoor is het cruciaal om van binnenuit en van buiten goed uitgerust te worden. Het belang van het gebruik van de juiste beschermende kleding ligt voor de hand en in geval van ongelukken kan het brandwonden en zelfs sterfgevallen verminderen of elimineren", aldus Per Wagnås, Manager voor Protective Wear bij Snickers Workwear.

protecwork, protective wear, protective clothing

De lancering van 65 nieuwe producten

Snickers Workwear heeft hard gewerkt sinds de overname van Puvab een jaar geleden, een toonaangevende fabrikant van duurzame en duurzame beschermende kleding. Intensief werk stelt Snickers Workwear nu in staat om 65 gloednieuwe modellen beschermende kleding te lanceren op basis van het beste van 30 jaar ervaring van Puvab in combinatie met het innovatieve ontwerp van Snickers Workwear.

"Met de kennis en ervaring van Puvab is Snickers nu een compleet merk. De eerste collectie is zeer doordacht en modern, ontworpen om te voldoen aan de belangrijkste risico-omgevingen en om een hoog niveau van bescherming te waarborgen in risicovolle werksituaties. een grote stap met onze beschermende kleding rond ergonomie en pasvorm, de combinatie van het ontwerp en onze hoog aangeschreven focus op hoge beschermingswaarden zijn uniek", aldus Wagnås.

protectwork, protective wear, protection clothing, snickers workwear

Feiten over de beschermende kleding van Snickers Workwear:

Kevlar-verstevigingen op blootgestelde delen, vooral op benen en zakken.
• Gelijke zakken voor linker en rechter handen.
• Jassen met verbeterde bescherming in de meest kwetsbare gebieden.
• Consistente hoge beschermingsniveaus in alle productgebieden.
• Wasbaar op 60 graden en in de droger, kleding en reflexen hebben nog steeds een hoge zichtbaarheid en dezelfde niveaus van bescherming na het wassen en drogen.
• 100% inherent vlamvertragend middel ingebed in de vezel en blijft gedurende de gehele levensduur van het kledingstuk.

protectwork, protective wear, protection clothing, snickers workwear

Gepubliceerd 01 januari 2019.

Vraag het ons