Partner login

Missie: service van topkwaliteit.

Snickers Workwear - Nederland

Snickers Workwear introduceert een gloednieuwe servicelijn met precies de goede functionaliteit voor professionals in de servicebranche. De nieuwe collectie wordt gekenmerkt door een tijdloos ontwerp gecombineerd met een fantastische pasvorm en comfort. Elk kledingstuk is speciaal ontworpen voor optimale bedrijfsprofilering.

Nieuwe servicelijn met fantastische pasvorm en tijdloos ontwerp.

De nieuwe lijn van Snickers Workwear is ontwikkeld voor professionals in de serviceindustrie - variërend van transport, distributie en onderhoud tot montage, lichte industrie en facility management.

De kleding is gemaakt van duurzame en vuilafstotende stof die zacht, rekbaar en makkelijk te onderhouden is, voor superieur langdurig comfort. Ze behouden stretch, vorm en kleur gedurende een lange periode en combineren tijdloos design met fantastische pasvorm en comfort.

Servicelijn - Werkkleding van Snickers Workwear

"Wij weten wat onze klanten moeten doen om goed werk af te leveren en hoe belangrijk het is om een goede indruk achter te laten in de serviceindustrie. Met die gedachte hebben we de nieuwe Servicelijn ontwikkeld met een moderne snit voor een perfecte pasvorm en de perfecte functionaliteit om hun werkzaamheden te ondersteunen" zegt Jenny Falk, Projectmanager bij Snickers Workwear.

Een van de voordelen van de Servicelijn is dat de kleding zich uitstekend leent voor bedrijfsprofilering, dit is extreem belangrijk binnen de serviceindustrie. Snickers Workwear biedt een complete reeks profileringsdiensten zoals gepersonaliseerde verpakkingen, heat-sealing en borduring op maat.

Met een gepersonaliseerde verpakking krijgt iedereen de kleding in een pakket voorzien van hun naam. Dit maakt interne distributie makkelijker en garandeert dat iedereen de goede kleding in de goede maat krijgt.

"Wij geloven dat werkkleding met een bedrijfslogo, gecombineerd met vakwerk, de impact van een bedrijfsindruk verdubbelt. Met onze nieuwe servicelijn kunnen onze klanten service leveren van topkwaliteit die hun klanten zich blijven herinneren" aldus Jenny Falk.

Bedrijfsprofilering van Snickers Workwear zorgt voor een sterke eerste indruk.

Snickers Workwear nieuwe Servicelijn bevat:

Alle kleding is verkrijgbaar via onze geselecteerde dealers.

Gepubliceerd 15 maart 2015.

Vraag het ons