Partner login

Musthave: isolerend waterdicht jack

Snickers Workwear - Nederland

Een nieuwe favoriet van Snickers Workwear wordt nu gelanceerd als variant van het populaire 1100 AllroundWork 37.5® isolerende jack. Deze is voortaan ook beschikbaar als waterdichte versie en met een capuchon. De 1102 AllroundWork, Waterproof 37.5® isolerende jas is ontworpen om te beschermen tegen alle weersomstandigheden en is bestand tegen elke uitdaging.

Isolatie voor warm comfort

De 1102 is een verbeterde versie van de 1100, met dezelfde functies zoals een dikke 3D gaas-voering bij de rug die lucht vasthoudt om de isolatie, warmte en comfort te vergroten. De voorgebogen mouwen en stretchpanelen op de achterkant van de schouder zorgen voor maximale bewegingsvrijheid.

"Het jack is ontworpen om je volledig droog te houden. De binnenkant is volledig afgesloten van externe omstandigheden en alle naden zijn getapet of geseald. "

"Het is ontworpen om je volledig droog te houden. De binnenkant is volledig afgesloten van externe omstandigheden en alle naden zijn getaped of geseald. Aan de buitenkant is het ontwerp geoptimaliseerd om droog te blijven, van hoe de zakken onder een hoek staan tot de manchetten van de mouwen ", zegt Tobias Rantzén, Assortimentsmanager bij Snickers Workwear.

Waterproof afneembare capuchon

De 1102 AllroundWork, Waterproof 37.5® isolerende jas heeft een waterdichte afneembare capuchon voor extra comfort wanneer je buiten in de stromende regen buiten bent. Het heeft ook een windbeschermende hoge kraag zodat zelfs als de capuchon niet wordt gebruikt, de kraag extra comfort biedt wanneer het waait.

37.5® voor meer controle over je lichaamstemperatuur

De 37.5®-technologie wordt gebruikt in de jas om extra comfort te garanderen. De technologie werkt als een perfect microklimaat met behoud van de juiste temperatuur en vochtigheid bij intensief fysiek werken.

"De 37.5®-technologie past perfect bij onze werkkleding dankzij de hoge absorptievermogens. Het helpt om de ideale lichaamstemperatuur en relatieve vochtigheid te behouden, zowel bij intens intensief als bij laag intens werk. Met andere woorden, het houdt je in een comfortzone ", zegt Tobias Rantzén, Assortimentsmanager bij Snickers Workwear.

Gepubliceerd 22 oktober 2018.

Vraag het ons