Partner login

Missie: bescherm je knieën voor na het werk.

Snickers Workwear - Nederland

Snickers Workwear leidt de weg in betrouwbare en gecertificeerde kniebescherming voor professionele vakmensen met de meest geavanceerde kniebescherming die er is. Met de introductie van de nieuwe 9112 D3O® LITE Kniebeschermers is de collectie nog verder uitgebreid. 

Nieuwe D3O® kniebeschermers met superieure demping en bescherming.

Kniebescherming beschermt uw knieën tijdens het werk.

D3O® LITE is een high-tech materiaal dat superieur comfort, demping en bescherming combineert. Het is een flexibele, maar duurzame snijbescherming in navolging van CE standaard EN14404, zodat kracht gelijkmatig wordt verdeeld en tevens bescherming biedt tegen snijden.

De nieuwe kniebeschermers hebben een uniek ergonomisch injectie-gemodelleerd design met luchtkanalen. Hierdoor sluiten de kniebeschermers rondom de knie aan terwijl er ook optimale ventilatie is voor extra comfort terwijl er op de knieën gewerkt wordt.

"Dankzij onze exclusieve overeenkomst met D3O Impact Protection kunnen we de beste kniebescherming op de markt bieden. Wat veel mensen misschien niet weten is dat professionele vakmensen meer druk op hun knieën ervaren dan menig topsporter te verduren heeft.

Met de nieuwe 9112 D3O® LITE Kniebeschermers kunnen ze rekenen op extreme functionaliteit, comfort en langdurige bescherming" zegt Johan Wijkmark, Projectmanager bij Snickers Workwear.

9112 D3O® LITE Kniebeschermers

Net als alle andere kniebeschermers van Snickers Workwear zijn ook de nieuwe 9112 D3O® Lite Craftsmen kniebeschermers ontworpen voor het Snickers Workwear KneeGuard™ positioneringssysteem. De gebruiker kan hiermee de kniebeschermers op verschillende hoogtes in de kniestukzakken plaatsen op de goede positie voor maximale bescherming.

"Het geavanceerde design is cruciaal voor de bescherming van de vakman, maar de plaatsing is minstens zo belangrijk. Met het Snickers Workwear KneeGuard™ positioneringssysteem kunt u erop vertrouwen dat de kniebeschermers stevig op hun plek blijven" zegt Johan Wijkmark.

9112 D3O® LITE Kniebeschermers zijn beschikbaar in één maat en past in de kniestukzakken van alle werkbroeken van Snickers Workwear. Deze kniebeschermers zijn beschikbaar via alle geselecteerde dealers. 

Details van de 9112 D3O® LITE Kniebeschermers:

  • Uiterst comfortabel en toch duurzaam en snijbestendig D30 Lite™ materiaal voor maximaal comfort en krachtverdeling.
  • Ergonomisch voorgebogen ontwerp met luchtkanalen die de knie omsluiten en zorgen voor superieur comfort, bescherming en ventilatie.
  • Wasbaar op 60 graden: blijven na verschillende wasbeurten presteren volgens CE norm EN 14404.
  • Geavanceerd injectie-gemodelleerd ontwerp voor langdurige en betrouwbare bescherming.
  • Kan op verschillende hoogtes in de kniezakken worden geplaatst voor een optimale positie en maximale bescherming.
  • Materiaal: 100% Polyolefin Polymeermengsel.

Gepubliceerd 26 februari 2015.

Vraag het ons