Partner login

Waarom onze kinderkleding ideaal is voor buitenspelen

Snickers Workwear - Nederland

Kinderen houden van spelen, rennen en ravotten. Heerlijk naar buiten in de zomer! De kleding heeft hier echter onder te lijden. Niet alleen vanwege vuil (al is dit vaak met een flinke wasbeurt wel opgelost). Vallen, stoten, klimmen en klauteren zorgt ervoor dat kleding sneller slijt. 

Daarom laten we in dit artikel graag een paar redenen zien waarom onze kinderkleding zeer geschikt is voor (buiten)spelen.

Sterke materialen op de plek waar het telt

Voor onze kinderkleding gebruiken we dezelfde sterke stoffen als voor onze werkkleding. Deze stoffen zijn speciaal uitgekozen omdat ze veeleisende werkomgevingen kunnen weerstaan zoals een bouwplaats of werkvloer. Dat maakt deze materialen ook geschikt voor kinderkleding.

Zo vind je bijvoorbeeld in de FlexiWork Junior Camo Broek sterke en comfortabele ripstop stof en extra verstevigde knieën en zomen. De ripstop zorgt ervoor dat kleine ophaaltjes geen scheuren worden. Kinderen zitten (net als veel vakmensen) ook vaak op hun knieën en extra versteviging is hier goed op zijn plaats.

Comfort staat centraal

Kleding moet lekker zitten, of je er nu in moet werken of erin gaat spelen. Wat ons betreft is comfort altijd belangrijk. 

Net als onze werkkleding is ook onze kinderkleding gericht op optimaal draagcomfort. Het RuffWork Junior Jack met fleecevacht (op de foto hierboven) is bijvoorbeeld heerlijk zacht en warm en de kinderbroek is verstelbaar (en 1 maat te  verlengen!) voor een optimale pasvorm. 

Alle ruimte om te verzamelen

Kinderen verzamelen vaak allerlei dingen. Kleine steentjes, takjes, veertjes, klein speelgoed en nog veel meer schatten die ze op hun avonturen tegenkomen.

Daarom zitten er altijd voldoende zakken en vakken in onze kinderkleding. In de broek zit zelfs een echte duimstokzak en de holsterzakken zijn afneembaar.

Stoere kleding voor jongens en meisjes 

De kindercollectie hebben we zo ontworpen dat jongens en meisjes vol zelfvertrouwen in een stoere outfit kunnen lopen. De collectie is gericht op jongens en meisjes van 2 tot 10 jaar.

Elke kledingstuk is voorzien van stoere details en in sommige gevallen ook extra reflecterende details voor meer zichtbaarheid.

Net als papa/mama

Steeds vaker kregen we bij Snickers Workwear de vraag naar kinderkleding omdat een zoon/dochter 'net als papa/mama' wilde zijn.

Die vraag namen we serieus en we besloten kinderkleding te maken volgens dezelfde hoge standaard als we onze werkkleding maken. Het resultaat is een kindercollectie die naadloos aanluit bij de werkkleding van de rest van het gezin.

Gepubliceerd 02 augustus 2017.

Vraag het ons