Partner login

Maak van je werkdag een koele ervaring

Snickers Workwear - Nederland

Blijf droog en comfortabel met een microklimaat dicht op je huid.

Op een warme dag wil je een stof die goed ventileert en vocht en zweet snel van je lichaam wegvoert. Dat is precies de reden dat we bij Snickers Workwear kiezen voor de geavanceerde 37.5® tehcnologie om hardwerkende vakmensen koel te houden.

5 coole feiten over 37.5®

  1. De actieve deeltjes die worden gebruikt in de 37.5® technologie zijn afkomstig uit natuurlijke bronnen zoals de schil van kokosnoten en volkanische mineralen.
  2. Stoffen met 37.5® technologie drogen vijf keer sneller dan performance stoffen zonder deze technologie.
  3. Hoe warmer je het hebt, des te sterker wordt de vochtafvoerende capaciteit.
  4. 37.5® werkt naar een temperatuur van 37.5 graden toe, zowel qua vochtpercentage als lichaamstemperatuur. 
  5. De 37.5® deeltjes zitten permanent in de vezel en wassen er nooit uit. Ook vermindert de werking niet.

37.5® Technologie

37.5® is een baanbrekende nieuwe technologie met een ongeëvenaarde efficiëntie als het gaat om ventilatie en vochttransport.

In plaats van een oppervlaktebehandeling, worden de 37.5® vezels in het garen greweven waardoor ze er nooit uitwassen en je was na was kunt profiteren van een optimale werking.

Lees meer over 37.5® Technologie

Feiten over zweet

Zweet is het afkoelmechanisme van je lichaam. Het beschermt je tegen oververhitting door vocht in damp om te zetten.

Deze vochtige damp moet zo snel mogelijk van je lichaam weggevoerd worden, anders wordt je drijfnat. Die ervaring heb je misschien als je werkt in niet-ademende kleding tijdens een warme werkdag.

Lees meer over het verlagen van je lichaamstemperatuur

De hele dag een comfortabel kllimaat

De hele dag door een comfortabele lichaamstemperatuur en vochtigheidsgraad behouden als je hard werkt is een uitdaging. Dit geldt voor atleten, maar ook voor vakmensen die werken in warme en koude seizoenen. Je ideale lichaamstemperatuur is 37.5° C. De ideale vochtigheidsgraad is ongeveer 37,5%. Kortom: 37.5® is de ideale zone voor comfort en prestaties.

Deze technologie past perfect bij onze werkkleding. We hebben verschillende materialen getest en geen enkel materiaal reageerde zo snel als 37.5®. Dit maakt de technologie geschikt voor broeken, ondergoed, shirts en zelfs jassen.

Bekijk werkkleding met 37.5° technologie

Vraag het ons