Partner login

Blijf koel en droog als het warm is

Snickers Workwear - Nederland

Om koel, scherp en comfortabel te blijven bij warm weer, is de keuze van werkkleding erg belangrijk. Om optimaal te presteren, moet je werkkleding een uitstekende ventilatie bieden, gemaakt zijn van materiaal dat snel droogt en toch de bescherming geven die je nodig hebt. Bereid jezelf voor op warme dagen op het werk.

KLEED je goed TIJDENS DE WARMTE

De warmte van de zon brandt. Je voelt hoe het zweet uitbreekt, verlangend naar dat briesje om je wat verlichting te geven en je af te koelen. Het is tijd om af te koelen. Hier zijn de drie belangrijke aspecten om na te denken over wanneer je jezelf kleedt voor het warm weer.

Ventilatie

Wanneer de temperatuur stijgt, is ventilatie de sleutel. Ventilatie kan op verschillende manieren worden bereikt, ofwel door de manier waarop de werkkleding is ontworpen of door de functionaliteit die deze heeft. Twee van de belangrijkste kenmerken die we in onze werkkleding gebruiken om een ​​groot ademend vermogen te bieden, is de 37.5®-technologie voor koel comfort en de Mechanical Air Flow™, ingebouwde ventilatie aan de achterkant van je knieën.

Materiaal

De keuze van de stof van uw werkkleding is van invloed op hoe comfortabel je je zult voelen tijdens de werkdag. Lichtere stoffen bieden meer ventilatie en drogen snel, terwijl katoen bijvoorbeeld het vocht absorbeert en langzaam droogt. Onze LiteWork-collectie is speciaal ontwikkeld voor warme dagen op het werk, en biedt werkkleding gemaakt van lichtere stoffen voor geweldige ventilatie en comfort.

Bescherming

Veiligheid staat altijd voorop, ook tijdens warmere dagen op het werk. Als je overdag veel op je knieën werkt, kun je beter een piratebroek aandoen in plaats van korte broek, zodat je een goede kniebescherming kunt dragen terwijl je nog steeds geniet van de ventilatie die een kortere werkbroek biedt. Natuurlijk geldt ook bescherming voor je hoofd. Gebruik een pet wanneer je in direct zonlicht werkt.

LICHTE SNELDROGENDE WERKKLEDING

Onze LiteWork-collectie is speciaal ontwikkeld voor een warmer klimaat. Het beschikt over de revolutionaire 37.5®-technologie voor het beste in vochttransport en ventilatie. Geavanceerde functionaliteit en geweldige materialen zorgen voor koel en droog werkcomfort, ongeacht de weersomstandigheden.

Bekijk onze LiteWork collectie

Pirate of korte broek?

Bij het kiezen tussen pirates of korte broeken moet je je behoefte aan bescherming in evenwicht houden met je behoefte aan ventilatie, pirates bieden bijvoorbeeld wél kniebescherming. Het is ook een vraag over welke functies en eigenschappen die je nodig hebt, zoals hoeveel en welke soort zakken. Uiteraard is stijl ook een factor.

Kies de goede lengte

BESCHERM JE HOOFD

Zorg ervoor dat je je scherpe geest beschermt. Voorkom oververhitting door je hoofd te bedekken met een pet tijdens warme en zonnige dagen. Onze petten bieden een uitstekende bescherming tegen de zon en de modellen met voorgevormd vizier geven je ook een stoere look. Al onze petten bieden voldoende ruimte voor profilering.

Bekijk onze accessoires

BE COOL

Een t-shirt is het perfecte kledingstuk voor je werkkleding tijdens warme en zonnige werkdagen.
Ons assortiment t-shirts bevat items die veel comfort bieden. Het assortiment omvat modellen met korte en lange mouwen, zodat je het ontwerp kunt kiezen dat je wenst. De meeste t-shirts bieden ook geweldige mogelijkheden voor bedrijfsprofilering.

Bekijk onze t-shirts

HIGH-VIS ZOMERCOLLECTIE

Onze High-Vis-collectie voor lente en zomer omvat werkkleding binnen de AllroundWork-, FlexiWork- en LiteWork-families. De collectie bestaat uit korte broeken, polo's en t-shirts met een goede zichtbaarheid en tegelijkertijd geventileerd en lichtgewicht. Maximaliseer je persoonlijke bescherming door zichtbaar te blijven.

Bekijk onze high-vis collectie

Ontdek meer ↓

Wees de wind te slim af

Wanneer het begint te waaien kun je maar beter opletten. Zelfs al lijkt het droog en helder, als het begint te waaien daalt de temperatuur drastisch. Als je echter de goede windproof kleding draagt blijf je warm en comfortabel.

De keuze hangt samen met de werkintensiteit en hoe lang je precies buiten bent. Als je hard werkt is ventileren vermogen belangrijk om je lichaamstemperatuur te reguleren. En hoe langer je aaneengesloten werkt, des te belangrijker wordt de mate van windproofheid.

Leer meer over bescherming tegen de wind

Blijf droog in de regen

Droog en comfortabel blijven in de regen draait allemaal om het kiezen van de juiste regenkleding. En wat het juiste is, hangt af van de werkintensiteit en hoe lang je aaneengesloten in de regen werkt.

Wanneer je hard aan het werk bent is ook het ademende vermogen belangrijk voor het ventileren van je lichaamswarmte. Hoe langer je in de regen werkt, des te strenger zou je moeten letten op de waterproof capacitieten van je kleding.

Leer meer over regenkleding

Vraag het ons