Partner login

Stretch je grenzen

Snickers Workwear - Nederland

Stretch wordt toegevoegd aan onze werkkleding om de beweeglijkheid van het lichaam te maximaliseren. Het wordt ook toegevoegd aan specifieke delen van het kledingstuk om ventilatie en comfort te vergemakkelijken. Een ding waar we zeker van zijn, is dat stretch hier is om te blijven. Laten we elastische stoffen beter bekijken en hoe ze kunnen worden gebruikt en gecombineerd om comfort, pasvorm en bewegingsvrijheid te optimaliseren.

ervaar een nieuw niveau van werkcomfort

Het algemene idee achter het gebruik van stretch in werkkleding is het maximaliseren van de beweeglijkheid van het lichaam. Het gebruik van elastische stoffen in onze kleding betekent dat we ze kunnen aanpassen aan een slankere pasvorm wanneer dat nodig is. Bovendien maakt het de werkkleding ook veel comfortabeler om te dragen. Wanneer je bijvoorbeeld onze volledige stretchset aantrekt, voelt deze bijna als een tweede huid. De kleding beperkt je bewegingen niet - integendeel, ze volgen elke beweging.

2-way stretch

De 2-weg stretch strekt zich slechts in één richting uit en wordt gebruikt voor kleding die een beetje meer flexibiliteit vereist, maar tegelijkertijd de robuuste look en feel behoudt.

Stretch Trousers

De AllroundWork stretchbroek is een gewone werkbroek maar heeft stretcheigenschappen. Ze hebben de basisfuncties die Snickers Workwear typeren en, uiteraard, dezelfde hoge kwaliteit als onze andere werkkleding. De broek is gemaakt met een combinatie van 2-weg stretch twill en 4-weg stretch in geselecteerde details voor een optimale pasvorm, comfort en bewegingsvrijheid.

De stretch werkbroek flirt met onze klassieke 3-serie werkbroek, doordat de twill-structuur, beenzakken en holsterzakken zijn gebouwd op het ontwerp van de 3-serie. De grote verandering is de pasvorm en de toevoeging van stretch - wat de broek een slanker uiterlijk en betere flexibiliteit geeft.

4-way stretch

De 4-weg stretch biedt maximale flexibiliteit in elke richting. Voor onze hybride kleding hebben we gekozen voor de 4-weg stretch, double weave-techniek voor een duurzamer resultaat.

Hybride kledingstukken

Onze werkkleding in volledige stretch volgt de bewegingen van het lichaam perfect. Het heeft een unieke combinatie van geavanceerde stretchmaterialen om een goede pasvorm en zacht comfort te garanderen, omdat het de optimale keuze is voor buitenwerk dat maximale bewegingsvrijheid vereist.

Dankzij de softshell stretchstof kunnen de kledingstukken omgaan met uitdagend weer, zoals wind en lichte regen. Wanneer we het combineren met een dubbel geweven stretchstof, biedt het kledingstuk verbeterde ademende eigenschappen. Dit is precies wat we met onze hybride kledingstukken willen bereiken - door een combinatie van materialen kunnen we de functie optimaliseren.

Ontdek meer ↓

Slim fit werkbroeken

Stretch werkbroek van stretch. Strategisch geplaatste 4-weg stretch aan de achterkant en stretch inzet in het kruis voor extra flexibiliteit en comfort.

Bekijk de 6341 Stretch Werkbroek

Softshell stretch werkbroeken

Hoogstaande werkbroek gemaakt van Schoeller® softshell 4-way stretchstof voor uitzonderlijke flexibiliteit en functie.

Bekijk de 6940 FlexiWork, Softshell Stretch Werkbroek

Vraag het ons