Partner login

Schilderskleding waarin je optimale vrijheid kunt ervaren tijdens het schilderen

Snickers Workwear - Nederland

Snickers Workwear presenteert de nieuwe generatie schilderskleding. Een geavanceerde collectie voor hardwerkende mannen en vrouwen die het beste verdienen.

Met een geavanceerd ergonomisch ontwerp en een perfecte pasvorm combineert deze kleding optimaal comfort en bewegingsvrijheid met precies de juiste ingebouwde functionaliteit die u nodig heeft om uw werk te kunnen doen. Zo wordt uw werkdag eenvoudiger, veiliger en productiever. Schilderen is nog nooit zo leuk geweest.

Painter

Perfecte pasvorm, fantastisch comfort.

Onze nieuwe schildersbroek heeft een geavanceerde ergonomische snit met Twisted Leg™ ontwerp voor een perfecte pasvorm, voortreffelijk werkcomfort en optimale bewegingsvrijheid.

Vrouwelijke pasvorm.

Alle dameskleding van onze nieuwe Schilderscollectie is speciaal gevormd voor vrouwen. De broeken hebben een lage, voorgevormde taille en het Soft Shell-jack is ontworpen met een perfecte pasvorm voor vrouwen.

Ingebouwde functionaliteit.

U kunt rekenen op precies de juiste functionaliteit en verstevigingen die een schilder nodig heeft. Bijvoorbeeld de slijtvaste met polyester verstevigde lus voor een schoonmaakdoek, de plamuurmes-/duimstokzak en de gepatenteerde messenhouder.

Geavanceerde kniebescherming.

Bescherm uw knieën met de meest geavanceerde gecertificeerde kniebescherming die er is. De met polyester verstevigde kniebeschermerzakken zijn ontworpen voor het gepatenteerde KneeGuard™ plaatsingssysteem, dat u superieure en duurzame gecertificeerde kniebescherming biedt die al uw bewegingen volgt.

Painter cloth holder Imagecaption=De handige doekhouderlus is met polyester versterkt voor extra duurzaamheid.

Painter pocket Imagecaption=Met de plamuurmes-/duimstokzak en gepatenteerde messenhouder voor hultafors messen heeft u altijd alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Vraag het ons