Partner login

Nieuwe generatie gereedschapsdragers

Snickers Workwear - Nederland

U kent het klappen van de zweep en bent altijd onderweg. Van de auto naar de werkplaats, steeds ergens anders heen. Wanneer u dat speciale gereedschap nodig hebt, heeft u het ook meteen nodig. U moet dus altijd goed bij uw gereedschap kunnen.

En daar draait het om bij de nieuwe generatie gereedschapstassen en -riemen van Snickers Workwear. Ontworpen met geavanceerde ergonomische eigenschappen en functionaliteit voor de grootste bewegingsvrijheid op uw werk.

Tool Carrier

HANDIGE GEREEDSCHAPSHOUDERS VOOR ULTIEME BEWEGINGSVRIJHEID

Met onze baanbrekende Flexi Tool gereedschapstas/rugzak kunt u uw onmisbare gereedschappen op uw rug dragen en uw handen vrij houden voor andere dingen of om veilig een ladder te kunnen beklimmen.

DUURZAME MATERIALEN

De Flexi Tool tassen en Tool gereedschapstassen/rugzakken hebben stevige, met rubber beklede aluminium handgrepen. De slijtvaste bodems van rubber-plastic maken geen plekken op de vloer en zorgen dat de gereedschapstassen niet heen en weer schuiven in de auto.

ALTIJD TOEGANG TOT UW GEREEDSCHAP

U kunt rekenen op een perfect zicht op en toegang tot uw gereedschappen. Alle Flexi Tool tassen en Tool gereedschapstas/rugzak hebben gereedschapslussen, vakken, elastieken, multifunctionele zakken en speciale houders voor uw accuboormachine.

XTR – DE PERFECTE TOOLBELT

Onze nieuwe geavanceerde XTR Toolbelt geeft een nieuwe betekenis aan het meenemen van gereedschap. De riem heeft een uniek bevestigingssysteem waarmee u de duurzame leren zakken precies kunt plaatsen waar u ze wilt hebben.

Imagecaption=Flexi Tool Bag

De slijtvaste Flexi Tool Bag heeft een ergonomisch gebogen ontwerp zodat u de tas gemakkelijk langs uw lichaam kunt dragen. Imagecaption=XTR Toolbelt

De nieuwe XTR Toolbelt is verkrijgbaar in twee speciale versies: voor timmermannen en voor elektriciens.

Vraag het ons