Partner login

Ondergoed voor comfort direct op de huid

Snickers Workwear - Nederland

Alle Snickers Workwear first-layer kleding hebben effectieve stoffen die zweet en vocht van je lichaam af transporteren zodat je warm en droog blijft.

Goed ondergoed kiezen is afhankelijk van het seizoen, het weer, werkintensiteit en natuurlijk persoonlijke voorkeur. Wat u ook kiest uit onze collectie, u kunt rekenen op een eerste laag met geavanceerde functionaliteit en een fantastische pasvorm dankzij superieur design en extreem comfortabel materiaal.

"Onze XTR collectie, die is ontworpen voor laag-tot-medium intensiteit, is zeer populair onder professionals," zegt Snickers Workwear assortimentsmanager Fritjof Henmark.

"Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om de XTR collectie aan te vullen. We ontwikkelden twee nieuwe innovatieve collecties die uitermate goed de lichaamstemperatuur managen. Het is fantastisch om te zien dat we zijn geslaagd."

37.5™ Technologie.

Snickers Workwear ondergoed eerste laag met 37.5 technologie

High-tech actieve-deeltjestechnologie met natuurlijke kokosnoot houtskool deeltjes en een behandeling die geurtjes voorkomt. Vangt vocht en laat dit verdampen voor een superieur microklimaat dicht op je huid.

Extreem sneldrogende stof - vijf keer sneller dan vergelijkbaare stoffen - voor superieure frisheid, droogheid en werkcomfort.

Merino Wol.

Snickers Workwear ondergoed eerste laag met merino wol

Extreem zachte en lichtgewichte stof voor een natuurlijke warmte en comfort in ijskoude condities en tijdens minder intense werkzaamheden.

Super vochtabsorberend en geurresistent, dit zorgt ervoor dat de kleding meerdere dagen zonder wassen gedragen kan worden. Ook na een lange tijd dragen en wassen behoudt hij zijn pasvorm.

XTR Body-engineered Ondergoed.

Snickers Workwear XTR body-engineered ondergoed eerste laag

De ultieme eerste laag, gekenmerkt door geavanceerd design gebaseerd op het menselijk lichaam, voor een superieure combinatie van ventilatie, isolatie en bescherming.

De innovatieve stof is een mix van comfortabele en rekbare wicking polyester en bamboe koolstof van nanoformaat, zodat u ademend, sneldrogend en geurvrij comfort ervaart.

Vraag het ons