Partner login

Nieuws en accessoires winter 2017

Snickers Workwear - Nederland

Bekijk onze nieuwe collectie herfst/winter 2017.

Voor warmte en klimaatcontrole

In dit jack blijf je warm en behoudt je de optimale lichaamstemperatuur dankzij de innovatieve 37.5® isolerende voering. Hij kan gedragen worden als buitenlaag door zijn waterafstotende buitenkant of als een comfortabele tussenlaag onder een waterproof shell jack. De lange manchetten hebben duimgaten voor warm comfort en de hoge kraag zorgt voor extra bescherming tegen de wind.

8101 AllroundWork 37.5 Isolatie Jack

Flexiwork merino wol voor extra warmte

De combinatie van Merino wol voor warmte en polyamide voor slijtvastheid maakt deze basislaag warm, ventilerend en duurzaam. Extra wollen teddymateriaal is toegevoegd op de plekken waar extra warmte prettig is.

FlexiWork Ondergoed

Warm & koel

In tegenstelling tot synthetische sokken hebben sokken met Merino wol actieve vezels die reageren op veranderingen in lichaamstemperatuur. Het wol helpt je warm te blijven als het koud is, en koel als het weer warmer wordt.

9215 AllroundWork, 37.5 Wollen Sokken

FlexiWork Seamless Balaclava en Seamless Multifunctionele Muts

De naadloze balaclava is ontwikkeld zodat hij bescherming tegen de kou biedt en gedragen kan worden onder een helm. Zacht voor een optimaal comfort en lichtgewicht voor een uitstekende pasvorm.

Dankzij de soepele stretchstof kun je de multifunctionele muts op veel verschillende manieren dragen, bijvoorbeeld als balaclava, hoofdband, beanie of col.

FlexiWork headwear

Flexibel jack van micro fleece

Warm, licht en flexibel. Deze micro fleece jack met rits in hoogfunctionele stof en geavanceerd body-mapped ontwerp is ideaal als een warme eerste laag of een lichtere tweede laag. Rekenen op de isolatie, daar waar het er toe doet en ventilatie waar het nodig is.

9438 Body Mapping Micro Fleece Jack

Hou ook je handen droog en warm dit seizoen

Waterdicht, gevoerd en extreme bescherming met een uitstekende pasvorm. Werkhandschoenen met harde verstevigingen en voering voor bescherming en een veilige grip. EN 388. EN 511.

9583 Weather Tufgrip Gloves

Blijf droog en warm

Warm en zichtbaar zijn is een goede combinatie voor veilig werken in koude en slechtverlichte omstandigheden.

9029 RuffWork High-Vis Pilotenmuts

De beste keuze voor elke dag, het hele jaar door

Een modern softshell jack dat geweldige pasvorm en slijtvast comfort combineert met geavanceerde functionaliteit. Winddicht en waterafstotend. De beste keuze voor alle dagelijkse werkzaamheden het hele jaar door.

1200 AllroundWork, Softshell Jack

Vraag het ons