Partner login

Vind jouw favoriete Snickers Workwear werkbroek

Snickers Workwear - Nederland

Zoek je slijtvaste werkbroeken voor werk in zware omstandigheden of het ultieme in klimaatbeheersing? Wat je ook nodig hebt, welk werk je ook doet, wij zijn ervan overtuigd dat we de werkbroek hebben die perfect bij je past. Vergelijk de verschillende modellen en kies de eigenschappen die voor jou het meest belangrijk zijn.

5 stappen naar de perfecte werkbroek

1. Kies je werkkleding op basis van je eigen werkdag

Hoe ziet jouw werkdag eruit? Elk van de vier families RuffWork, FlexiWork, AllroundWork en LiteWork is afgestemd op verschillende werkomstandigheden en klimaten. Kies de familie die het beste bij je past.

2. Size matters

’Size matters’, meer dan je zou denken. Pas de broek altijd en wees kieskeurig over de pasvorm. Het is niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van veiligheid en ergonomie. Snickers Workwear heeft altijd 41 verschillende maten op voorraad en nog eens 30 extra maten kunnen op aanvraag gemaakt worden. Als iets niet perfect zit, vraag dan het winkelpersoneel om advies.

3. Kies de functionaliteit die je ook echt gebruikt

Wat heb je allemaal bij je? Kies een model met de functies die je nodig hebt en bedenkt of je holsterzakken wilt.

4.Hou rekening met eisen op de werkplaats

Regels en richtlijnen? Welke eisen worden er gesteld op je werkplaats? Heb je high visibility kleding of misschien een ID-kaarthouder nodig?

5. Ga voor stijl

Als professional erkend worden is belangrijk. De eerste indruk telt. Kies je favoriete kleur en ontwerp en vergeet niet naar de andere kledingstukken te kijken die erbij passen.

PS. Neem ook een nieuw setje kniebeschermers mee elke keer dat je een nieuwe broek koopt. Als je vaak op je knieën werkt, zorg er dan voor dat je de kniebeschermers regelmatig checkt.

Gids voor het kiezen van de perfecte werkbroek

Bekijk de tabel in PDF.

AllroundWork

Onze AllroundWork werkbroek is altijd een goede keuze. Zeer comfortabel, Cordura® verstevigingen, Kneeguard PRO en betrouwbare en geavavanceerde functionalteit. Verkrijgbaar met (+) en zonder holsterzakken.

Bekijk AllroundWork werkbroeken

RuffWork werkbroeken

Wanneer je slijtvaste kracht nodig hebt kies je voor de RuffWork werkbroeken. Dezelfde fantastische pasvorm en functionaliteit als de AllroundWork, maar met extra Cordura® 1000 verstevigingen voor echte kracht. Verkrijgbaar met (+) of zonder holsterzakken.

Bekijk Ruffwork broeken

LiteWork werkbroeken

In warme werkomstandigheden is onze LiteWork werkbroek een goede keus. Sneldrogend en ventilerend met revolutionaire 37.5® technologie. Volledige functionaliteit en verkrijgbaar met (+) of zonder holsterzakken.

Bekijk LiteWork broeken

FlexiWork Werkbroeken

Wanneer snelheid en flexibiliteit je prioriteit zijn kies je voor FlexiWork. Stretchmateriaal en een bodymapped design zorgen voor mobiliteit. Voorzien van handige functionaliteiten en een geïntegreerde riem.

Bekijk alle FlexiWork broeken

RuffWork Denim werkbroek

Uitstekende pasvorm, ultieme kracht en een echte denim uitstraling. Handige zakken, Cordura® 1000 verstevigingen en KneeGuard Pro die je knieën beschermen in zware werkomstandigheden. Met (+) of zonder holsterzakken.

Bekijk Ruffwork Denim broeken

Klassieke werkbroek 3212

De beroemde 3-serie klassieke werkbroeken zijn wereldwijd geliefd voor meer dan één reden. Een fantastisch ontwerp met een uitstekende pasvorm dankzij Twisted Leg design en Snickers Workwear Gusset. Een klassieker waar je op kunt vertrouwen.

Bekijk onze klassieker

Vloerleggersbroek

Dezelfde fantastische functionaliteit die je gewend bent van de 3-serie, maar met speciale features voor vakmensen die lang op hun knieën werken.

Bekijk de vloerleggersbroek

Vraag het ons