Partner login

Ontdek de nieuwe generatie werkkleding

Ontdek ons compleet nieuwe concept van verschillende families die elk afgestemd zijn op specifieke wensen en type werkzaamheden. Allemaal zijn ze ontworpen voor superieur werkcomfort elke dag, het hele jaar door.

HOE WERKBROEKEN GEMAAKT WORDEN

DE WEG NAAR PERFECTIE

Bij Snickers Workwear stoppen we nooit met zoeken naar de perfecte werkkleding. Het maken van een duurzame, functionele en ergonomische broek is steeds onze grootste uitdaging, die veel ervaring en aandacht voor details vraagt.

Lees meer over hoe werkbroeken gemaakt worden

Wanneer de uitdaging steeds anders is

Welke werkdag je ook te wachten staat, onze AllroundWork werkkleding is altijd een goede keus. De combinatie van een uitstekende pasvorm, slijtvast comfort en geavanceerde functionaliteit zorgt ervoor dat je klaar bent voor elke situatie.

AllroundWork

Hoog werktempo? Probeer onze nieuwe FlexiWork werkbroek: optimaal comfort en extreem flexibel. Deze high-tech werkbroek heeft een op het lichaam afgestemd design en is gemaakt van lichtgewicht stretchmateriaal voor optimale bewegingsvrijheid. Dankzij geavanceerde kniebescherming, robuuste verstevigingen van Cordura® op precies de juiste plekken en diverse goed bereikbare zakken bent u volledig uitgerust om topprestaties te leveren.

FlexiWork

Blijf koel en gefocust

Ben je al klaar voor een warm seizoen? Onze LiteWork collectie biedt het beste op het gebied van ventilatie en vochtafvoer door het gebruik van revolutionaire 37.5® technologie. Probeer het zelf en ontdek een nieuwe manier van koel blijven wanneer het warm is.

LiteWork

Hard werken in een veeleisende omgeving? Wij bieden de perfecte oplossing: de RuffWork werkbroek voorzien van een robuust design voor het zware werk. De robuuste broeken uit de RuffWork familie hebben een volledig nieuw eigentijds design en een perfecte pasvorm voor een superieur comfort en optimale bewegingsvrijheid. U kunt vertrouwen op duurzame materialen en versterkte functionaliteit voor duurzame bescherming en een optimaal werkcomfort.

RuffWork

Sterk design met een tijdloze denim uitstraling. RuffWork werkbroeken gemaakt van sterk en comfortabel Cordura® denim, die met elke wassing mooier wordt. Reken op alle verstevigingen en kenmerken die nodig zijn voor slijtvast comfort en bescherming tijdens het werk.

RuffWork Denim

Vind jouw favoriet

Gids voor het vinden van je favoriete Snickers Workwear werkbroek

Welke eisen stel jij aan je werkbroek? Slijtvast en opgewassen tegen veeleisende omstandigheden of juist lichtgewicht en soepel?

Bekijk de gids hier

Wij sluiten geen compromissen als het gaat om kwaliteit

Revolutionaire functies en stoffen in de nieuwe generatie werkkleding. Comfort en functionaliteit waren voor het ontwerpteam van Snickers Workwear bij de ontwikkeling van de nieuwe productlijnen prioritair. Stretchstof, een perfecte pasvorm en een revolutionaire stof met een uitstekende ventilatie zijn enkele van de nieuwe functies.

Lees meer over onze productontwikkeling

37.5® Technologie

Topatleten kunnen al langer genieten van de voordelen van ’performance wear’. Nu kunnen vakmensen dat ook, want Snickers Workwear is een van de eerste producenten die 37.5® technologie introduceert in haar kleding.

37.5® Technologie voor werkkleding

400 weken van de allerzwaarste tests

Onze nieuwe generatie werkbroeken hebben de zwaarste tests ondergaan. Uiteindelijk was de Zweedse vakman Christian Isaksen tevreden. En wij dus ook.

Lees hoe het allemaal begon

Je hebt maar één paar knieën. Bescherm ze voor de toekomst.

 • 9110 Kniebeschermers

  Efficiënte en comfortabele kniebeschermers voor betrouwbare gecertificeerde knibescherming. EN 14404 (Type 2, Level 1).

 • 9111 Service Kniebeschermers

  Comfortabele gecertificeerde kniebescherming, ideaal als u slechts af en toe knielt tijdens werk binnenshuis op een effen oppervlak. EN 14404 (Type 2, Level 0).

 • 9112 D3O Lite™ Kniebeschermers

  Het ultieme in comfort, demping en bescherming voor uw knieën. Ventilerende kniebeschermers van high-tech D3O Lite™ materiaal. EN 14404 (Type 2, Level 1).

 • 9118 Vloerleggers kniebeschermers

  Gecertificeerde kniebescherming voor de vloerenlegger. Kniebeschermers die hun vorm en positie behouden. EN 14404 (Type 2, Level 1)

 • 9191 XTR D3O® Kniebeschermers

  Actieve kniebeschermers voor actieve vakmensen, voorzien van schokabsorberend D3O® materiaal voor extreme bescherming en duurzaamheid. EN 14404 (Type 2, Level 1).