Partner login

Interview met Jörgen Olsson: Een klassieke werkbroek waar hij op vertrouwt

Snickers Workwear - Nederland

Industriële installatie is zwaar werk dat veel vergt van de kleding. Dat is de reden dat Jörgen Olsson, monteur en partner bij GIAB kieskeurig is als het om zijn werkbroeken gaat. Voor hem gaat er niets boven de klassieke 3-serie werkbroek.

Hoe belangrijk is werkkleding voor jou?

Voor ons zijn ze heel belangrijk, je werkt er elke dag lange uren in, dus ze moeten goed zitten. We hebben ook andere merken geprobeerd in het verleden, maar sommige hebben vreemde zakken die gewoon niet werken. Of ze slijten veel te snel. Nu kopen we alleen nog de 3-serie van Snickers, dat is het model dat iedereen het fijnst vindt.

Wat maakt deze broek tot een echte favoriet?

De kwaliteit is goed, ze hebben een goede pasvorm en voor ons zijn de holsterzakken ook een goede toevoeging. Sommige medewerkers dragen een hoop gereedschap mee zoals tangen en schoevendraaiers, dus ze worden veel gebruikt. En aangezien we ook een hoop laswerk doen en vaak haaks slijpen vinden we de zware katoenen stoffen fijn omdat deze niet zo snel verbranden.

Moet je vaak je broeken vervangen?

Ja, het werk is zwaar en vaak heel vies. Elke medewerker heeft altijd drie broeken die er goed uitzien en die goed functioneren. En we kopen altijd hetzelfde model, dus het is makkelijk om je maat te onthouden en een collega te vragen of hij een broek voor je mee kan nemen als hij toch naar de winkel gaat. Als bedrijf vinden we het ook belangrijk om er goed uit te zien, daarom dragen we allemaal zwart. We krijgen weleens aanbiedingen en zelfs gratis werkkleding aangeboden, maar dat slaan we altijd af. Misschien dat we kieskeurig zijn, maar we willen gewoon dragen wat we fijn vinden.

Een favoriet als het gaat om comfort, functionaliteit en bescherming

De 3-serie werkbroek is voorzien van een geavanceerde snit met Twisted Leg™ ontwerp, superieure kniebescherming, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks handige zakken en vakken.

Met onze klassieke 3-serie kun je rekenen op geavanceerde functionaliteit, comfort en bescherming waar je op kunt vertrouwen, elke dag weer.

Verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren, met of zonder holsterzakken, zodat je degene kiest die bij jouw wensen past.

Vind hier jouw favoriete werkbroek

De klassiekers uit de 3-serie

 • 3212 DuraTwill Broek

  Extreem slijtvaste werkbroek gemaakt van vuilafstotende DuraTwill stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura®verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken, inclusief een vak voor GSM.

  3212 DuraTwill Broek
 • 3213 Rip-Stop Broek

  Overwin de warmte. Een verbazingwekkende lichte en toch duurzame werkbroek uit Rip-stop stof. Reken op een geavanceerde snit, superieure Cordura® verstevigde kniebescherming en een uitgebreide reeks zakken en holsterzakken.

  3213 Rip-Stop Broek
 • 3214 Canvas+ Broek

  Fantastische werkbroek gemaakt uit een zeer comfortabele en toch duurzame Canvas+ stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks handige zakken, inclusief GSM compartiment.

  3214 Canvas+ Broek
 • 3211 CoolTwill Broek met holsterpockets

  Houd het hoofd koel in deze werkbroek gemaakt van lichtgewicht CoolTwill stof. Beschikt over een geavanceerde snit met Twisted Leg™ design, Cordura®verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks zakken, inclusief holsterzakken en GSM compartiment.

  3211 CoolTwill Broek met holsterpockets
 • 3215 Comfort Cotton Broek met holsterzakken

  Katoen op zijn best. Geavanceerde werkbroek van soft-washed katoen voor geweldig comfort. Met een innovatieve snit voor een perfecte pasvorm, Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en een reeks slimme zakken, inclusief holsterzakken.

  3215 Comfort Cotton Broek met holsterzakken
 • 3223 Rip-stop Vloerleggersbroek

  Wees zuinig op uw knieën. U kunt elke dag rekenen op betrouwbare bescherming en functionaliteit in de geavanceerde vloerleggersbroek. Met een innovatief design voor een perfecte pasvorm en met Kevlar® gecoate extra bescherming op de knieën voor nog meer duurzaamheid.

  3223 Rip-stop Vloerleggersbroek
 • 3714 Canvas+ Damesbroek met holsterzakken

  Geweldige pasvorm, geweldig comfort. Een werkbroek voor vrouwen, de combinatie van een superieure vrouwelijke pasvorm met geavanceerde functionaliteit. Gemaakt in Canvas+ stof met Cordura® verstevigingen voor extra duurzaamheid en roze details voor een moderne, vrouwelijke look.

  3714 Canvas+ Damesbroek met holsterzakken

Vraag het ons