Partner login

Blijf veilig en zichtbaar met high-vis werkkleding.

Snickers Workwear - Nederland

High-visibility werkkleding is een belangrijk onderdeel van de persoonlijke bescherming als je in slecht verlichte omstandigheden werkt. Onze verbrede collectie high-visibility kleding biedt een ruime keuze in functionaliteit en comfort voor iedereen die in het donker werkt.

We weten dat onze ervaren dragers van onze werkkleding het prettig vinden dat ze met onze high-vis kleding dezelfde kniebescherming, voorgebogen broekspijpen en uitstekende pasvorm hebben die ze gewend zijn. 

"We hebben onze meest populaire ontwerpen genomen en die broeken en jacks omgewerkt tot high-vis uitvoeringen, met daarnaast enkele eigenschappen die door klanten werden gevraagd, zoals geïntegreerde houders voor ID-badges.

EEN LEVENSREDDER ZONDER COMPROMISSEN

We nemen je veiligheid zeer serieus, zonder compromis. Dit zie je terug in onze werkkleding, onze high-vis jassen, T-shirts, polo's en vesten hebben bijvoorbeeld reflecterende strepen die helemaal rondom en over de schoulders lopen zodat je zichtbaar bent vanuit elke hoek. Ook als je voorover buigt.

Direct zichtbaar zijn kan van levensbelang zijn in slechtverlichte en gevaarlijke werkomstandigheden.

Op de afbeelding is te zien hoe de zichtbaarheid verschilt tussen personen die donkere, lichte of reflecterende kleding dragen in het groot licht en dimlicht van een auto.

Donker persoon – donkere kleding.
Wit persoon – lichtgekleurde kleding.
Geel persoon – reflecterende werkkleding.

A = Auto met groot licht.

B = Auto met dimlicht.

"Normale kleding is zichtbaar vanaf 150 meter afstand in het licht van het groot licht van een auto, terwijl heldere en reflecterende werkkleding al waargenomen wordt op een afstand van 450 meter.  "

WERKKLEDING MET ZICHTBAAR COMFORT

Ook in high-vis kleding moet je comfortabel kunnen werken. Daarom zijn onze ongevoerde jassen en werkbroeken gemaakt met comfortabel katoen aan de binnenkant en vuilafstotend polyester aan de buitenkant. Een briljante mix die je comfort verbetert en het risico op zweten vermindert. 

DUURZAME MATERIALEN VOOR KLEURVASTE BESCHERMING

Met onze high-vis kleding ben je verzekerd van materialen van de hoogste kwaliteit en een langdurige bescherming. Dankzij een deel duurzaam polyester in de kleding behouden ze hun vorm en heldere high-vis kleur en weerstaan vocht, olie en vuil was na was. 

Snickers Workwear High-Vis werkbroeken

 • 6230 AllroundWork - Klasse 2

  Deze moderne high visibility werkbroek combineert een fantastische pasvorm en slijtvast comfort met geavanceerde functionaliteit. De geïntegreerde superieure kniebescherming, ventilatie en stretch inzet is deze werkbroek gemaakt om te presteren op het werk.

  EN 20471, klasse 2. EN 14404

  6230 AllroundWork, High-Vis Werkbroek+ met Holsterzakken, Klasse 2
 • 6331 AllroundWork, Klasse 2

  Geavanceerde high visibility werkbroek met een fantastische pasvorm en slijtvast comfort. De superieure kniebescherming en geïntegreerde ventilatie zorgen ervoor dat je elke dag een goede prestatie neerzet.

  EN 20471, klasse 2; EN 14404

  6331 AllroundWork, High-Vis Werkbroek+ Klasse 2
 • 6639 AllroundWork, Klasse 2

  Blijf warm en zichtbaar terwijl je werkt. Deze high visibility winterbroek is gevoerd met geavanceerde 37.5® isolatie voor een uitzonderlijke warmte en ventilatie. Ervaar fantastisch draagcomfort en bescherming tijdens je werk.

  EN20471, Klasse 2. EN14404.

  6639 AllroundWork, High-Vis 37.5 Isolerende Werkbroek+ Klasse 2
 • 6931 FlexiWork, Klasse 1

  Deze lichtgewicht werkbroek is voorzien van high visibility broekspijpen. Het high-tech body-mapped ontwerp combineert een ventilerende stretchstof met Cordura® versteviging waar je het nodig hebt. Samen met de handige zakken en functionaliteiten maakt dit een flexibele werkbroek waarin je comfortabel werkt en alle bewegingsvrijheid hebt.

  EN20471 klasse 1; EN 14404.

  6931 FlexiWork, High-Vis Werkbroek+ met holsterzakken, Klasse 1
 • 6932 FlexiWork, Klasse 2

  Comfortabel werken terwijl je alle felxibiliteit behoudt en zichtbaar blijft vanuit elke hoek. Deze lichtgewicht werkbroek helpt je daarbij dankzij een high-tech ontwerp dat op je lichaam geschreven is, gecombineerd met ventilerende stretch en verstevigd met Cordura®. De holsterzakken geven je de ruimte voor al je gereedschap.

  EN20471 klasse 2; EN 14404.

  6932 FlexiWork, High-Vis Werkbroek+ met holsterzakken Klasse 2

Ontdek meer ↓

Het verschil tussen oranje en geel

Het is meestal makkelijker om een persoon waar te nemen die gele fluorescerende kleding draagt in vergelijking tot oranje. Dit komt omdat geel een grotere lichtgevende kracht heeft dan oranje, wat betekent dat wij het als feller waarnemen vanuit een specifieke hoek.

In een wit winterlandschap geldt echter het tegenovergestelde. Dit komt omdat oranje een beter contrast vormt tegen een witte achtergrond. Dus, hoewel oranje een lagere luminantie heeft dan geel fluorescerend materiaal, is de oranje kleur beter zichtbaar in een winterlandschap vanwege een hoger contrast. En in dit geval overtreft contrast de luminantie.

Snickers Workwear High-Visibility collectie

Bekijk onze high visibility producten voor veiligheid en zichtbaarheid.

High-vis collectie

Vraag het ons