Partner login

Bescherm je knieën met toonaangevende gecertificeerde kniebescherming

Snickers Workwear - Nederland

Hardwerkende vakmannen en -vrouwen leggen meer druk op hun knieën dan veel topsporters. Het risico op knieletsel is daarom veel hoger onder vakmensen dan andere beroepen. Door kniebeschermers vaak te verwisselen, kunnen verwondingen en chronische pijn worden vermeden.

KneeGuard™ en KneeGuard Pro

Efficiënte kniebeschermers die stevig in positie blijven, zijn cruciaal voor betrouwbare kniebescherming. Dat is precies wat je krijgt met de gepatenteerde positioneringssystemen van Snickers Workwear KneeGuard ™ en KneeGuard Pro.

Hiermee kun je de speciaal ontworpen kniebeschermers op verschillende hoogten aanpassen om een correcte plaatsing voor maximale bescherming te garanderen. Het KneeGuard Pro-systeem heeft ook harmonicaplooien boven de knieën, voor superieure bescherming, comfort en duurzaamheid.

Het unieke kniestukzakontwerp op al onze broeken heeft speciale naden, waardoor je onze speciaal ontworpen kniebeschermers in verschillende posities kunt aanpassen om superieure kniebescherming te garanderen.

Het unieke ontwerp maakt de kniebeschermers ook uiterst flexibel wanneer je loopt, maar ze sluiten zich rond je knieën wanneer je knielt. Daarnaast zijn ze voorzien van hoge zijkanten die voorkomen dat je knieën van de kniebeschermers glijden.

Kneeguard Pro - hoe werkt het?

Een Snickers Workwear broek heeft veel slimme functies. Een daarvan is het ingebouwde KneeGuard Pro-systeem, dat zorgt voor een juiste plaatsing van de kniebeschermer voor maximale bescherming en comfort.

  1. Extra stiksels op kniezakken om uit te zetten wanneer een kniebeschermer wordt gebruikt, zonder afbreuk te doen aan de pasvorm.
  2. Harmonicaplooien boven de knieën voor extra comfort en flexibiliteit.
  3. Zes trenzen houden het kussen op zijn plaats, twee voor de hoogte en vier voor centreren.
  4. De kniebeschermer kan tussen twee hoogtes worden aangepast, wat zorgt voor optimale ergonomische voordelen voor verschillende lichaamstypen.

Hoe kies je de perfecte kniebeschermer

Kniel je af en toe of besteed je veel tijd aan het werken op je knieën? Misschien kniel je en sta je vaak op? Kies de kniebeschermer die het beste bij je werksituatie past.

Hoe kies je de perfecte kniebeschermer?

Wanneer is het tijd om je kniebeschermers te vervangen?

Het is tijd om nieuwe kniebeschermers te gebruiken als ze niet meer herstellen als je ze onder druk zet. Maak er een gewoonte van om altijd je kniestukken te inspecteren terwijl je broek wordt gewassen! Een goede vuistregel om te volgen, is om nooit een paar kniebeschermers opnieuw te gebruiken in een nieuwe broek.

Ontdek meer ↓

De juiste kniebescherming

Of je nu dagelijks op je knieën werkt of af en toe kniebescherming moet dragen als je knielt.

Bekijk de collectie kniebeschermers en kies de kniebeschermer die het beste past bij jewerksituatie.

Collectie kniebeschermers

Vraag het ons