Partner login

Bescherm je knieën met toonaangevende gecertificeerde kniebescherming

Snickers Workwear - Nederland

Hardwerkende vakmensen belasten hun knieën meer dan menig topatleet en dit is precies de reden waarom Snickers Workwear de meest geavanceerde kniebescherming ontwikkelt. Met onze collectie innovatieve kniebeschermers kun je rekenen op superieure EN 14404-gecertificeerde kniebescherming.

 

Onze geavanceerde 9110 kniebeschermers zijn bijvoorbeeld voorzien van een slijtvaste buitenkant en een zachte binnenkant die samen zorgen voor een efficiënte drukverdeling over de knie en maximale bescherming biedt tegen scherpe objecten met maximaal comfort. 

Knielende vakmanHet unieke ontwerp van de kniezakken op al onze werkbroeken heeft speciale naden die ervoor zorgen dan je de kniebeschermers in verschillende posities kunt plaatsen. Zo zorg je voor de allerbeste kniebescherming.

Daarnaast zorgt het ontwerp ervoor dat de kniebeschermer flexibel blijft tijdens het lopen, maar je knieën omsluiten als je knielt. De hoge zijkanten zorgen ervoor dat je knie niet van de beschermer glijdt.

KneeGuard™ en KneeGuard Pro

Efficiënte kniebeschermers die stevig op hun plek blijven zitten als je aan het werk bent zijn cruciaal als het gaat om betrouwbare kniebescherming. En dat is precies wat je krijgt als je kiest voor de Snickers Workwear KneeGuard™ en KneeGuard Pro positioneringssytemen.

Deze systemen zijn zo ontworpen dat je kniebeschermers op verschillende hoogtes in de kniezak kunt plaatsen zodat je optimaal beschermd wordt. Het kneeGuard Pro systeem heeft daarbij ook extra harmonicaplooien boven de knieën die zorgen voor nog meer comfort, duurzaamheid en bescherming.

KneeGuard en KneeGuard Pro

Dus als je je knieën wil beschermen, draag dan werkbroeken van Snickers Workwear in combinatie met on KneeGuard systeem, dan kun je vertrouwen op bescherming die elke beweging volgt.

Vervang je kniebeschermers

Bescherm je knieën beter door regelmatig je kniebeschermers te vervangen. Een goede vuistregel is om voor elke werkbroek ten minste twee paar kniebschermers te gebruiken.

Vraag het ons